Shenzhen yayiming Technology Co., Ltd

Nieuws

Oppo Find X3 wordt gelanceerd, maakt 1 miljard foto\\'s, maakt de maker van de achterkant van de behuizing gek
Tijd vrijgeven: 2021-03-15 15:23:52  Hits: 35

Op 11 maart 2021 heeft oppo officieel denieuwe generatie van zijn vlaggenschip oppo find X3-serieproducten uitgebracht, het tiende jaar van de find-serie. Daarom heeft oppo veel energie gestoken in deze mobiele telefoon: full-link 10-bits kleurenengine, de eerste groep van 1 miljard dubbele kleurencamera's en het verbeterde Zhencai-kleurenscherm met 1 miljard kleuren,"onmogelijke gebogen oppervlak"glazen achterkant, 65W super flash opladen 2.0 en 30 W Wireless Flash opladen,nieuw kleuren OS-systeem, de technologie, deze mobiele telefoon heeft~

Uiterlijk ontwerp

Op zoeknaar producten uit de X3-serie gebruiken een 6,7-inch-scherm aan de voorkant met een resolutie van 3216 * 1440 en een PPI van 525. Het weergave-effect is helder en delicaat. Bovendien heeft dit scherm de beoordeling+van displaymate, een professionele evaluatieorganisatie, gewonnen en 12 records bijgehouden in de detailscore. Dit scherm ondersteunt 10 bitnative display en het 1 miljard kleurenscherm kan de verbluffende kleurnauwkeurigheid herstellen. Bovendien is deze mobiele telefoon uitgerust met de door oppo ontwikkelde supergevoelige beeldkwaliteit-engine O1, die de verbetering van 480p-videokwaliteit tot bijna 960p-effect ondersteunt. Zelfs in het geval van een slechtnetwerk, kan het ook heldere films bekijken.

Het scherm van de Find X3-serie ondersteunt een intelligente dynamische framesnelheid van 120 Hz, die een sensorloze aanpassing van 120 verversingsfrequenties binnen het bereik van 5-120hz kan realiseren. Wanneer het scherm van de mobiele telefoon stilstaat, is de verversingsfrequentie van het scherm 5 Hz, terwijl wanneer de vinger wordt aangeraakt, de verversingsfrequentie wordt verhoogd tot 120 Hz, wat een soepele glijdende schermervaring oplevert. Het voordeel is dat het 46% stroomverbruik kan verminderen en 43 minuten uithoudingsvermogen kan opleveren.

Oppo beschrijft het ontwerp van de achterkant van de vind X3 met"onmogelijke oppervlakte", omdat de achterkant van deze mobiele telefoon geen breekpuntsegmentatie heeft, maar een heel glas. Door middel van meer dan 2000 controlepunten en hot-smeedtechnologie op kunstniveau zijn het cameragebied en de romp in krommevorm met elkaar verbonden. Om eerlijk te zijn, sommige gebruikers denken dat dit ontwerpniet mooi is, maar in de kleine editie weerspiegelt dit gewoon de supertechnologie en voortreffelijke technologie van oppo, en er is geen breekpunt, geen vervorming, de hele machine heeft een betere grip en vermijdt het probleem van asophoping. Misschien laat de achterkant van het oppervlak de fabrikanten van de behuizing van de mobiele telefoon er verward uitzien, het gebogen glas is tenslotteniet goed om de behuizing van de mobiele telefoon te ontwerpen.

Krachtige fotografie


De De find X3-serie is een groothoeklens, een ultragroothoeklens en een lens met een lange focus, die allemaal een 10-bits kleurdieptebeeld ondersteunen. De specificaties van ultragroothoek- en groothoeksensoren zijn hetzelfde. Beidennemen het vlaggenschip imx766 over dat gezamenlijk is ontwikkeld door oppo en Sony, met een lichtgevoelig gebied van 1-1,56 inch. De ultragroothoekcamera met oppo zelfontwikkelde vrije/formlens kan een 110,3 ° supergroot origineel gezichtsveld bereiken en het vervormingsprobleem maximaal oplossen.--Naast de twee hoofdcamera's heeft oppo ook een 60x microlens voor deze serie mobiele telefoons, die gebruikers kan helpen de microscopische wereld vast te leggen dieniet met het blote oog kan worden gezien, wat erg krachtig is.

n wat betreft video, vind X3 brengt eennieuwe filmmodus, ondersteunt HDR video-opnamen met een resolutie van 4K

bt2020-gamma

10-bits kleurdiepte, en ondersteunt logopnamen, wat de videokwaliteit aanzienlijk verbetert en een grotere ruimte voor postcreatie ondersteunt. Maar ook ingebouwd in een aantal Jiang Wen-regisseursfilters, zodat gewone Xiaobai een meesterfotograaf kan worden++~Het is de moeite waard te vermelden dat oppo de eerste smartphone in de branche is die is uitgerust met een full-link 10bit-kleurenengine, en voor de eerste keer loopt het 10-bits door alle koppelingen van opname, codering, opslag, decodering en weergave, waardoor een complete ervaring van 1 miljard kleuren wordt gerealiseerd.




Configuratieprijs




De producten die deze keer zijn uitgebracht, zijn onderverdeeld in twee modellen. Onder hen is de vondst X3 pro van grote beker uitgerust met Xiaolong 888 mobiel platform. De 8

256 gb-versie kost 5499 yuan, de 12

256 gb-versie kost 5999 yuan en de 16+512 gb-versie kost 6999 yuan. De kleine beker+39; s vinden X3 is uitgerust met Xiaolong 870 mobiel platform, met 8+128 GB voor 4499 yuan en 8&256 gb voor 4999 yuan. Het kan vanafnu van tevoren worden verkocht en wordt officieel geopend op 19 maart.#++

  

voorgaand: Is Apple 8217s s 329 transparante...

volgende: Oppo vinden x3 lanceringen, duurt...